Workshops, maar dan anders. Want je leert niet iets ‘van mij’, maar van jezelf. Een dag van concentratie en meditatie, waarin je iets over jezelf ontdekt wat je nog niet wist.

Hoe werkt het?

Een combi van mijn ervaring als geestelijk begeleider en het schrijverschap. Als je eraan toe bent om de dingen eens op een rij te zetten voor jezelf, dan kan deze dag je helpen. We brengen de dag in een groep door, maar je werk blijft privé.

Om af te dalen naar je diepere bestaanslaag, beginnen we ’s ochtends met een korte meditatie, gevolgd door een focus-sessie. Hierbij concentreer je je op signalen van je lichaam, subtiele seintjes die je normaalgesproken niet hoort. Hier gaan we vervolgens mee aan de gang. Het wordt een dag met veel schrijven en ontdekken. Aan het einde maken we ruimte voor wat er in je is opgeborreld en daag ik je uit de oogst van de dag te vangen in tekst of poëzie.

Goed om te weten: mocht het werken op deze manier zoveel oproepen dat je het niet overziet, dan begeleid ik je graag verder in de tijd die volgt. Maar het kan ook zijn dat je beter begeleid kunt worden door een collega; in overleg verwijs ik je dan door.

Plaats van handeling is de School van Frieswijk. De workshop duurt van 09:30 tot 16:00 uur. Na de lunch strekken we even de benen in de omgeving, daarna gaan we fris weer verder met het middagprogramma.

Locatie:
School van Frieswijk
Avergoorsedijk 2
7433 RG  Schalkhaar

09:00 ontvangst, kennismaking
09:30 start ochtendprogramma
12:00 pauze en lunch
13:30 aanvang middagprogramma
16:30 einde

 

Nadere info over start van de workshops volgt later
Als je belangstelling hebt, kun je je wel alvast aanmelden via het algemene e-mailadres

Referenties

Referenties

Hou deze site in de gaten voor bericht over het begin van de workshops-
Samenwerken?
arrow-right arrow-down arrow-left facebook twitter linkedin cross